User Tools

Site Tools


intrebari_generale_despre_dc

:!: In primul rand, trebuie facuta o precizare: viteza de download a unui utilizator variaza in functie de calitatea si ISP-ul userilor implicati in download-ul respectiv, hubul fiind doar un intermediar.

<WRAP center round help 30%> De ce nu gasesc nimic la search?</WRAP>

1. Cum caut un fiser ? Pentru a cauta un fisier trebuie selectat butonul ”Search” sau direct din tastatura apasati CTRL+S.

2. Cum downloadez un fisier ? Dupa ce ati gasit fisierul dorit cu Search, executati dublu click pe el sau dati click dreapta si download, il va downloada unde ati setat dvs din settings.

3. Ce este un operator ? Un Operator este o persoana care urmareste decenta chatului si a fisierelor sharuite. Operatorii pot elimina temporar sau permanent orice utilizator cand regulile sunt incalcate. Puteti recunoaste operatorii dupa cheita de la icoana din lista de utilizatori (anumiti useri cu cheita pot fi BOTI).

4. Ce este un bot ? Un BOT este un program automat care urmareste traficul pe un hub si scaneaza hubul pentru a detecta comportamentul abuziv al userilor, precum spam-ul, fisiere interzise in share sau share fals. De obicei face cam tot ce poate face si un OPERATOR dar cu restrictiile unui program automat, depinde cum este setat.

5. Cautarea nu-mi da rezultare ! De ce ? Motivul este de obicei NAT-ul sau firewall-ul. Cel mai usor mod de a rezolva aceasta problema este sa schimbati pe modul passive, dar asa nu va veti putea conecta la alti useri care sunt si ei tot pe pasive. Exista si posibilitatea ca fisierul cautat pur si simplu sa nu existe la niciun user de pe huburile cautate.

6. Ce este Fake share-ul ? Utilizand o aplicatie separata sau un client modificat se creste in mod fals suma shareului. Sunt mai multe metode de a face fake dar mai devreme sau mai tarziu toate devin cunoscute operatorilor. Acest lucru nu este permis pe majoritatea huburilor.

7. Cum imi pot verifica lista de share ? Cu DC++ este usor sa iti verifici share-ul. Deschideti ”File” apoi ”Open File List”, urcati cu un folder mai sus (la folderul DC++) si deschideti ”MyList.DcLst”.

<p>Cam atat deomcadata, va urez download placut si va invitam pe hubul nostru <a href="dchub://hub2rds.no-ip.org">hub2rds.no-ip.org</a>

hub rds,Instalare apexdc,StrongDC,Dc++

intrebari_generale_despre_dc.txt · Last modified: 2015/12/30 14:00 (external edit)